TALLER DE FOTOGRAFIA-VÍDEO I XARXES SOCIALS PER A JOVES
a càrrec de MIGUEL ANGEL MUÑOZ PELLICER

Miguel Angel Muñoz Pellicer, fotògraf valencià graduat en fotografia i llicenciat en filosofía ha estat de professor de fotografia a la Universitat UCH-CEU Valencia. Actualment, es dedica a la divulgació i ensenyament de la fotografia mitjantçant la realització de cursos i tallers fotogràfics presencials i per internet. Fotografia per a la industria editorial i la producció per a empreses, campanyes publicitàries i agències d’imatges.
En el període 1992 – 2002 és professor de diverses assignatures relacionades amb Teoria i Tecnologia Fotogràfica en la Universitat UCH-CEU de València. Des de 1994 fins a 2002 és el Coordinador Tècnic de l’Escola Superior de Fotografia i Imatge i del Departament de Fotografia en la mateixa Universitat.
Actualment centra el seu treball en la creació d’imatges per a la indústria editorial, la producció fotogràfica per a empreses i l’organització de cursos fotogràfics orientats a diverses temàtiques.

La fotografia és un mitjà d’expressió creativa que permet, des de transformar els nostres records en belles imatges, fins a convertir-se en una activitat professional d’èxit.
En els últims anys, el seu ús s’ha popularitzat moltíssim, està a l’abast de qualsevol i forma part essencial de la nostra vida quotidiana. L’avanç en la imatge digital i, especialment, dels telèfons mòbils, ha suposat l’accés continu a una càmera de molt bona qualitat. Gràcies a això, les xarxes socials l’han anada incorporant com a mitjà de comunicació habitual (tant en foto, com en vídeo) i la gent les utilitza amb total normalitat.
Però… ja que usarem la cambra del nostre telèfon intel·ligent quasi diàriament no seria interessant conéixer com podem millorar les nostres fotografies i vídeos, tant des del punt de vista tècnic com creatiu?
… i, ja que publicarem moltes d’aqueixes imatges en xarxes socials no seria interessants tindre una mica més de coneixement sobre els beneficis i riscos de les RRSS, així com un major control del nostre arxiu?
Objectius:
Aquest taller explica, des d’una perspectiva fresca i divertida, què és una fotografia, com funciona la cambra i com aprofitar-la per a millorar les nostres imatges. De pas, aprenem a perfeccionar la manera de mirar al nostre voltant: persones, paisatges, mascotes, plantes, celebracions, … totes elles són susceptibles de ser protagonistes en les nostres fotografies i vídeos.
Els objectius d’aquest taller dirigit a joves són:
– Ajudar-los a entendre com estan fetes les fotografies que els agraden i donar-los confiança en les seues pròpies capacitats per a obtenir millors imatges.
– Conéixer quines possibilitats tècniques i creatives ens ofereix la cambra del nostre smarphone, per a fer millors fotografies i vídeos (nivell bàsic).
– Mostrar les eines més comunes en les apps de telèfon intel·ligent, per a poder retocar fotografies i editar els nostres vídeos de manera bàsica.
– Animar-los a desenvolupar un punt de vista més personal, sensible, crític,… i compartir-ho amb el món.
– Ensenyar-los el poder que té la imatge i encoratjar-los a usar-la amb prudència en les xarxes socials.

Dissabte, 11 de març de 2023
Casa de Cultura Ca Don José.
10.00 a 14 hores.
1- Què és una fotografia?
2- Com funciona la càmera tradicional? I la del mòbil?
3- Com millorar les nostres fotografies amb la càmera del mòbil.
4- Com perfeccionar les nostres fotografies amb les apps del smartphone.
5- Coses a tindre en compte en la gravació de vídeo.
6- Edició bàsica de vídeo.
7- Xarxes socials. Beneficis i riscos a tindre en compte.
14.00 h. Pausa dinar.
15.30 a 18.30 hores.
8- Dubtes sobre els temes vistos al matí.
9- Pràctiques assistides en grup.
10- Visionat de resultats i comentaris.
Preu:
Gratis per a joves de 14 a 20 anys i socis d’AFCA

INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS:
www.afcanals.es
Facebook- twitter-instagram AFCA

DESCARREGA’T EL FUTLLET
SOL·LICITA INCRIPCIÓ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X