El proper 28 de novembre de 2015 a les 19 hores al Centre Cultural “Papa Calixte III”es realitzarà l’exhibició dels curtmetratges següents, i on es contarà amb la presència dels directors NACHO RUIPEREZ i OSCAR BERNÀCERque ens parlaran de la seua obra i de l’evolució del curtmetratge a nivell nacional.


Títol del curtmetratge: “El ladrónde caras”

Productora: Primer Frame Escuela de Animación.

Director: Jaime Maestro.

Sinopsi: – Una misteriosa noia ha estat atacada cruelment per un poderós i esquiu enemic. El Detectiu Paul F. Gimbaldecideix ajudar-la i porta a terme una fosca investigació per intentar véncer al perillós lladre que vol destruir tot.
Títol del curtmetratge: “Bikini”

Productora:  Nakamura Films.

Director: Oscar Bernácer.

Sinopsi: – Anys cinquanta. L’alcalde de Benidorm té un problema. Només hi ha una persona capaç de resoldre-ho i viu al Pardo. Un episodi clau per a la nostra història recent revisat en clau de comèdia.


Títol del curtmetratge: “La ropavejera”

Productora: Ryu Media.

Director: Nacho Ruipérez.

Sinopsi: -Tancats en una portentosa mansió vuitcentista, 9 xiquets conviuen rebent les ordres i els abusos per part d’una dona a qui li agrada que els xiquets es referisquen a ella com “mare”. La seua mà dreta és un altra nena, Angelita, la qual castiga els seus iguals per tal de mantenir l’ordre i l’obediència a la casa. Tot es complica amb l’arribada d’una nova víctima, Teresina, l’obstinació podria ser la baula trencat que ature definitivament la cadena d’abusos i maltractaments.

Títol del curtmetratge:“Lucas”

Productora:Sofia López.

Director:Álex Montoya.

Sinopsi:- Lucas vol una moto. Un dia coneix a Álvaro, un home que li ofereix diners a canvi d’unes fotos innocents.


Títol del curtmetratge: “Misterio”

Productora:Chema García Ibarra y Leonor Díaz.

Director:Chema García Ibarra.

Sinopsi:- Diuen que si pegues l’orella al seu clatell sents parlar a la Verge.
X