QUÍ SOM

El 7 de maig de 1988, un grup de persones que s’havia conegut en un curs d’iniciació a la fotografia mamprèn, amb tota la il·lusió, la tasca de constituïr una associació fotogràfica al nostre poble per a que l’afició que els havia ajuntat en un curs no es perda, i fins i tot, promoure-la per a que més gent anar-hi agrupant-se i formant l’Associació Fotogràfica Canalina d’Aficionats (AFCA). Els primers anys fou president Jose Sanchis Barberá, i a partir de l’any 1994 està de president Jose Emilio Sancho Llobell.

Durant aquestos anys, molts són els que han passat, s´han quedat, han entrat, encara estan ací, ens han deixat, en fi, que les relacions humanes que s’han produït entre persones que comparteixen una mateixa afició al llarg d’aquests anys, no té preu. Encara quedem alguns dels fundadors de l’associació, en la mesura de la tasca de cadascú, recolzant aquest projecte fotogràfic.

Anem promovent tota classe d’activitats que fan que la nostra associació estiga al capdavant, tant en potencial humà com en experiència organitzativa, tant a l’àmbit autonòmic com a nivell nacional.

Un d’eixos projectes que portem endavant, és el FESTiFOTO, que va nàixer per, al llarg de l’any, desenvolupar tota una sèrie d’activitats com conferències, exposicions, tallers, etc, impartits per fotògrafs de relleu dintre del panorama nacional i internacional que li done un caràcter de Festa de la Fotografia anual, per a que tot el nostre poble gaudisca del món de la imatge, cada vegada més present a la nostra societat.

AFCA també porta molts anys organitzant els concursos Festes Majors de L’Alcúdia de Crespins; Fira de Setembre de Canals; i el Premi Nacional de Fotografia Vila de Canals.

Amb un nombre considerable de socis de tot el territori valencià i el recolzament dels organismes locals i autonòmics la nostra senya d’identitat és crear l’amistat per la fotografia.

PER QUÈ ASSOCIAR-TE?

A AFCA podràs compartir experiències amb gent que te les mateixes inquietuds que tu. Per això fem diverses activitats com eixides fotogràfiques, exposicions, concursos, i mes.

 

Les sòcies i socis d’AFCA comptem amb descomptes en les activitats formatives que organitzem, cursos d’iniciació i avançats. Així matiex rebem un butlletí trimestral en paper i també en format digital amb activitats, i propostes per al següent trimestre. A mes, tenim un grup privat a Facebook, només per a socis/es, Amics d’AFCA, on posem informació d’interès.

Fer-te soci/a suposa pagar 25 € el primer any i 15 € de renovació anual.

Et convidem a que vingues a qualsevol activitat que fem i t’ho comentem personalment amb més detall.

Ja ho tens clar? Emplena aquest formulari i ens posarem en contacte.

JUNTA DIRECTIVA

jose emilio sancho

jose emilio sancho

President

josep antoni garcía

josep antoni garcía

Tresorer

mª carmen llacer

mª carmen llacer

Vocal

josep martínez

josep martínez

Vice-President

ester agustí

ester agustí

Vocal

jose vicente micó

jose vicente micó

Vocal

toni soriano

toni soriano

Secretari

david fayos

david fayos

Vocal

alex navarro

alex navarro

Vocal

ALGUN DUBTE?

CONTACTAR ARA AMB NOSALTRES

    Si, accepte la política de privacitat

    X