El passat dissabte  25 de maig va tenir lloc la 3ª jornada de la 4ª Lliga Fotogràfica per a socis d´ AFCA.
Tema: “LLOCS ABANDONATS”
Fotografies participants: 31
Socis Participants: 11
Jurat composat per:
Mariví Sanfélix – Ana Fayos – Cristina Sanfélix
La jornada del passat dissabte va ser especial per diversos motius, entre ells cal destacar que  per primera vegada  vam contar amb la presencia d’un jurat constituït per tres companyes, Mariví, Ana i Cristina.  

La convocatòria va començar amb la sensació dels presents que anava a convertir-se en la de més curta duració de tota la historia de la LLiga AFCA. La determinació i rapidesa en la selecció de les fotos per part del jurat va crear inicialment un ambient de sorpresa a L’Aula Natura, que a continuació es va convertir en un,  molt divertit . Finalment no va ser la de més curta duració, però si pionera en el fet que un jurat comente les fotos descartades en les primeres fases de selecció.
El jurat, després de la seua deliberació, va decidir que els guanyadors d’esta  edició siguen els següents:

La primera posició per a Vicent Bataller amb la foto “Coches abandonados”. Hi ha que ressaltar que el jurat va seleccionar en primera instància els tres treballs de Vicent com a les tres fotos guanyadores d’esta convocatòria  però tal com indiquen les bases , el mateix autor només pot ocupar una de les tres primeres posicions, i per tant, la segona  i tercera posició van passar a les fotos que seguien amb millor classificació.
Després de la reordenació de les fotos, la segona posició va recaure en  Jose Miguel Castelló amb “Memòria històrica”, que empata a punts de concurs amb Vicent Bataller però es queda a la segona posició de la classificasió provisional de la lliga al no tindre cap punt finalista.
La tercera posició per a Alex Navarro,  exemple de progressió i constància , que obté un merescut punt de concurs.

Jose Manuel López repeteix una setena posició, David Fayos aconsegueix tres fotos finalistes i Carmen Pastor  continua amb la bona ratxa de les ultimes convocatòries.
Descarrega i visualitza açi, la classificació, resultats i participants en PDF

A continuació un video  amb tots els treballs presentats:


4ª Lliga Social AFCA 2013. 3ª Jornada – Llocs abandonats from afcanals on Vimeo.

Sense més, donar-vos les gràcies a tots per la vesprada tan divertida que vam viure,  al jurat per el seu treball i animar a tots a participar en la pròxima convocatòria del 20 de juliol amb el tema “FOC”.

X