El darrer dissabte 28 de setembre es va celebrar la 5ª convocatoria de la Lliga Social AFCA 2013 i a pesar de que encara falta disputar la darrera convocatoria… ja tenim guanyador de la Lliga !!


En les 3 edicions anteriors, el guanyador no ha estat mai matemáticament triomfador fins la disputa de la última convocatoria, per la qual cosa, es un mèrit afegit al flamant campió 2013 de la nostra Lliga Social.

Tema: “CONTRALLUM”
Fotografies participants: 23
Socis Participants: 8
Jurat composat per:
David Fayos, Cristina Sanfélix, Jose Garcia

El veredicte es va desenvolupar amb certa fluidesa per part del jurat que pareixia tindre clares quines eren les 10 fotografíes finalistes. No va ser, fins la elecció de les tres primeres classificades quan va haver un interessant deliberació que va acabar amb el següent resultat:1er Classificat – “Devorando Paris” de Jose Manuel López


2º Classificat – “Canyes” de Vicent Bataller

3er Classificat – “Jovenes Ocultos” de Jose Miguel Castelló

Jose Manuel Lopez aconseguía 3 punts amb “Devorando Paris”, sorprenent gratament a tots i demostrant la seua progresío ascendent des de que compartix afició amb la nostra associació. Enhorabona José Manuel !
Jose Miguel Castelló (campió al 2012) aconseguía un punt amb “Jovenes Ocultos” i juntament amb Vicent Bataller son els unics participants de la lliga 2013 que aconsegeuixen pódium cada volta que participen.
Ens deixem per al final el company VICENTE BATALLER qui participava per primera volta a la nostra lliga i que  aconseguía amb la foto “Canyes”, 2 punts de concurs que el fan abastir un total de 7. Puntuació que matemáticament fa impossible que cap altre participant de la Lliga puga aconseguir i que com a consequencia d’això, es converteix en el nou GUANYADOR DE LA LLIGA SOCIAL 2013.
ENHORABONA VICENT!
PERO ELS DEMES NO GUARDEU LES CÀMARES PERQUE QUEDEN MES PREMIS.
Enguany els premis de la lliga abarquen desde la primera posicio fins la cinquena, per la qual cosa, qualsevol concursant que al final de la lliga quede dins de les 5 primeres posicions obtindrà premi.

I la bona noticia és que QUALSEVOL de la resta de participants que han participat fins ara, pot abastir QUALSEVOL de les posicions 2, 3, 4 i 5.

Tan sols han de presentar 3 bones fotografíes a la propera convocatoria i esperar la sort de la deliberació del jurat, que el formarán els tres primers classificats d’aquesta convocatoria.

El tema: MINIMALISME , La data: 30/11/2013 ..  ANIM I A DISPARAR !
X