Per a conmemorar el “Dia de la dona” a la ciutat italiana de Figline Valdarno s’ha organitzat una exposició fotogràfica a la que s’ha convidat a la nostra Associació a través del del Circolo Fotografico ARNO. 

AMELIA GARCIA, MARI CARMEN GARCIA, MARI CARMEN LLACER, RAQUEL MARTIN, CARMEN PASTOR, CRISTINA PAREJA, CRISTINA SANFELIX i MARIVI SAFELIX han format aquest grup de 8 dones que mostraran la seua visió particular del món de la fotografia. 


Una col.lecció de 40 imatges enmarcades en 40×50 cm. a la que s’ha titolat “Ulls de dona” seran vistes a la seu del Circolo Fotografico Arno durant els dies 7 al 9 de març.


A continuació una xicoteta mostra dels treballs presentats:


                  Amelia Garcia – “Milieta y Jaime”


Mari Carmen Garcia – “Aqui estoy yo”


Mari Carmen Llacer – “Anochecer”             Raquel Martin – “18 meses”                        Carmen Pastor – “Boixets” Cristina Pareja – DKD(nt)02                         
Cristina Sanfélix – “Les mans”


                          Mariví Sanfélix – “Miradas”

Igualment, per a la inauguració de l’exposició que serà el dia 7 de març a les 21.30 hores es desplaçarà un grup de membres d’AFCA, representats pel Vice-President Josep Martínez, així com el Tresorer Andrés Carull i algunes de les dones que formen part de l’exposició. 


Una bona forma de fer lligams amb els membres de l’agrupació fotogràfica italiana i de la ciutat de Figline Valdarno.
X