El passat divendres 13 de novembre, a la prestigiosa universitat coreana Solbridge International School, coneguda per la seua gran diversitat cultural, es va realitzar una exposició de fotografies de socis de l’AFCA, amb el títol Beyondthe Paella and bullfighting (Més enllà de la Paella i els bous).En aquesta universitat a mes dels alumnes coreans, conviuen d’altres països d’Àsia, Europa, Àfrica i Amèrica, sumant més de 30 nacionalitats diferents. Per aquest motiu tots els anys comparteixen les similituds i celebren les diferencies de cada país, amb degustacions gastronòmiques, balls típics i altres tipus d’activitats amb la finalitat d’apropar els alumnes i proporcionar-los una visió global.
L’objectiu de l’exposició organitzada per l’alumne d’intercanvi Toni Sanchis Peiró amb la col·laboració d’AFCA, suposa trencar amb els grans tòpics del nostre país, la paella i els bous, mostrant la gran diversitat que podem trobara nivell cultural. A la presentació de l’exposició, cada una de les obres fou explicada de forma breu als alumnes ja que ells sols veuen una imatge peculiar sense sentit.

L’exposició compleix així amb el seu objectiu, el de traslladar la cultura espanyola i valenciana a mes de 10.000km per a que gent de tot el món es sorprenga del que per a nosaltres és una cosa habitual.

X