L’artista internacional del Congrés de Fotografia Nocturna i Lighpainting 2024, Kim Von Coels, va ser també l’encarregada de tancar les ponències dissabte de vesprada. Kim ens va mostrar el seu talent en directe, ajudada amb la traducció per Frodo Álvarez, i ens va parlar del seu treball tant dins com fora de l’estudi que, com assegura ella, representen dues Kims totalment distintes.

Una vegada finalitzades les ponències tocava sopar i gaudir de la nit de Canals just abans del colofó final del dissabte, per al qual ens vam desplaçar a la Zona Jove Quatre Camins. Allí, grua inclosa, Vikthor Clarke va preparar la fotografía massiva amb lightpainting de Ricardo Tormo, per a la realització de la qual va comptar amb la col·laboració d’alguns dels assistents al congrés i de membres d’AFCA. Este va ser el resultat:

 

 

 

 

 

 

Pero ahí no va concloure el Congrés. Dilluns era el torn per a l’IES Sivera Font. Frodo i Inés van tornar a compartir els seus coneixements i passió pel lighptainting amb els alumnes de secundària per a, ara sí, posar punt final a l’edició del 2024. Gràcies a tots els qui ens heu visitat a Canals estos dies, ponents, participants i públic. També als socis d’AFCA que heu treballat i col·laborat desinteressadament per traure-lo avant un any més. Esperem tornar en 2025 amb la mateixa il·lusió i ganes de compartir l’art de la fotografia. Fins l’any que ve!

X