El Congrés de Fotografia Nocturna i Lightpainting del FESTiFOTO 2024 començarà el divendres 24 de maig amb una programació molt variada durant tot el dia, entre la qual destaquem la primera ponència, a càrrec de Jaicano, que tindrà lloc a les 20.30 hores al Centre Cultural Calixte III, just després de la tradicional presentació de Noves Ferramentes de Lightpainting.

Jose Angel Izquierdo (@JaiCano com realment és conegut a les xarxes socials) és un fotògraf murcià (1972) establit a Madrid des dels 4 anys. És informàtic de professió i fotògraf de cor. S’ha fet famós per les seues fotografies de les Torres de Madrid i és especialista en la planificació fotogràfica amb la lluna i el sol, experimentant amb siluetes i paisatges urbans, aconseguint reconeixement per la seua tècnica.

Una altra de les seues passions és la fotografia nocturna i sobretot la fotografia subterrània, pertanyent a diversos col·lectius de muntanya i espeleologia. A més, ha participat en exposicions, ha guanyat diferents premis de prestigi, imparteix tallers, i ha publicat el llibre “TITÁNIDES: Deu anys retratant les Torres de Madrid”.

Vos esperem el proper mes per a gaudir d’aquesta i més activitats amb què seguir aprenent sobre fotografia nocturna (i també lightpainting)!

X