Ilumina_2 encetarà les ponències sobre lightpainting del nostre Congrés el dissabte 25 de maig a les 12.00 hores al Centre Cultural Calixte III.

Toni i Ana són una parella que comparteix la seua vida i la seua passió per la fotografia, i junts formen el grup Il·lumina 2. Van començar fotografiant paisatges i un amic els va descobrir la fotografia nocturna ensenyant-los a fotografiar la via làctia. Així van quedar corpresos de la nit.

En 2015 s’uneixen al grup “Mussols Night “, que començaven a interessar-se pel light painting i ací va començar la seua aventura. Van fer dues exposicions conjuntes i en 2017 van començar a treballar per separat ja com a Ilumina_2.

Des d’aleshores han divulgat el seu coneixement amb xarrades, com per exemple en la trobada solidària de Albarracín, en 2022, a favor de Aspanoa i ANUDI (organitzada pel grup Night Photography Belchite, al qual pertanyen) i tallers, com els que van impartir a Terol Punt Foto (Festival de Fotografia de Terol). Són socis del Grup Arse Sagunt, AFA Alaquas i Afonocte.

X