Dissabte, 27 de maig, el Congrés de Fotografia Nocturna i Lightpainting ocuparà el matí i la vesprada al Centre Cultural Calixt III amb fins a quatre ponències d’artistes tant nacionals com internacionals especialitzats en aquestes tècniques. La jornada l’obrirà Felicita Russo a les 10.00 hores.

DESCARREGA’T EL FULLET AMB TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE EL CONGRÉS.

Felicita Russo va nàixer a Nàpols, on es va graduar en Física en 2000 i va obtindre un doctorat en Física Atmosfèrica en la Universitat de Maryland, Baltimore County. En 2009 es trasllada a Bolonya, on treballa com a investigadora en el camp de la contaminació de l’aire, i en aqueix mateix període comença a interessar-se pel lightpainting estudiant les obres d’Harold Ross.

A partir de 2018 es va convertir en un dels primers artistes a utilitzar exclusivament la fotografia instantània per a crear les seues obres, que consisteixen tant en fotografies individuals com en mosaics. Les seues polaroids han sigut seleccionades en diverses exposicions col·lectives a Itàlia, Espanya, França i Alemanya i té una exposició individual a la ciutat de Bolonya, Itàlia. Vos deixem alguns exemples del seu treball:

 

 

 

 

 

 

 

X