La fiesta de la fotografia

FESTiFoto

Es un proyecto cultural que se lleva realizando en nuestro pueblo en los últimos diez años, para mostrarnos todo lo que se desarrolla en la fotografía y el audiovisual. La imagen parte fundamental de nuestra sociedad, y que está presente en todas partes, sobre todo ahora, con las nuevas tecnologías, es una fuente de inspiración para artistas de todo tipo que desarrollan su trabajo gracias a este arte.

Durante todo el año, Canales llene de fotografía para mostrar al pueblo las tendencias de creación visual en las que participamos artistas de todo el territorio nacional e internacional. Se pretende acercar al público la cultura del arte fotográfico que contribuya a generar una sociedad más interesada por este tipo de actividad.

Desde el AFCA vamos manteniendo toda esta tarea organizativa para impulsar, cada vez más, el mundo de la fotografía, para que los fotógrafos y artistas de todas partes, rellenen los nuestro espacio cultural favoreciendo el encuentro e intercambio de experiencias visuales .

Como cada año, iremos ofreciendo esta actividad a todos los aficionados a la fotografía.

No te lo puedes perder

LAS PRÓXIMAS
ACTIVIDADES

 

Setembre/Septiembre

Dm/Dom11JUNY/JUN(JUNY/JUN 11)00:00Dt/Mt19SET(SET 19)23:50Liga Social 2023 Jornada 6. Tema : Bombillas de Luz(Juny/Junio 11) 00:00 - (Setembre/Septiembre 19) 23:50 Calle Diputacion, 1 Organitzador/Organizador: AFCA

Dj/jue14SETTot el dia/ Todo el díaDs/Sa30XLI CONCURSO DE FOTOGRAFÍA ‘FIRA DE SETEMBRE’ DE CANALS. ENTREGA DE PREMIS I EXPOSICIÓ(Tot el dia/ Todo el día) Calle Diputacion, 1

Dl/Lu25SET(SET 25)00:00Dt/Mt24OCT(OCT 24)23:50Lliga Social 2023 Jornada 7. Tema : Gafas00:00 - (Octubre 24) 23:50 Calle Diputacion, 1 Organitzador/Organizador: AFCA

Octubre

Dl/Lu25SET(SET 25)00:00Dt/Mt24OCT(OCT 24)23:50Lliga Social 2023 Jornada 7. Tema : Gafas00:00 - (Octubre 24) 23:50 Calle Diputacion, 1 Organitzador/Organizador: AFCA

ALGUNA DUDA?

CONTACTA AHORA CON NOSOTROS

  Si, accepte la política de privacitat

  Qué es

  AFCA

  ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA CANALS

  (A.F.C.A.)

  El 7 de maig de 1988, un grup de persones que s’havia conegut en un curs d’iniciació a la fotografia mamprèn, amb tota la il·lusió, la tasca de constituïr una associació fotogràfica al nostre poble per a que l’afició que els havia ajuntat en un curs no es perda, i fins i tot, promoure-la per a que més gent anar-hi agrupant-se i formant l’Associació Fotogràfica Canalina d’Aficionats (AFCA). Els primers anys fou president Jose Sanchis Barberá, i a partir de l’any 1994 està de president Jose Emilio Sancho Llobell.

  Durant aquestos anys, molts són els que han passat, s´han quedat, han entrat, encara estan ací, ens han deixat, en fi, que les relacions humanes que s’han produït entre persones que comparteixen una mateixa afició al llarg d’aquests anys, no té preu. Encara quedem alguns dels fundadors de l’associació, en la mesura de la tasca de cadascú, recolzant aquest projecte fotogràfic.

  Anem promovent tota classe d’activitats que fan que la nostra associació estiga al capdavant, tant en potencial humà com en experiència organitzativa, tant a l’àmbit autonòmic com a nivell nacional.

  Un d’eixos projectes que portem endavant, és el FESTiFOTO, que va nàixer per, al llarg de l’any, desenvolupar tota una sèrie d’activitats com conferències, exposicions, tallers, etc, impartits per fotògrafs de relleu dintre del panorama nacional i internacional que li done un caràcter de Festa de la Fotografia anual, per a que tot el nostre poble gaudisca del món de la imatge, cada vegada més present a la nostra societat.

  AFCA també porta molts anys organitzant els concursos Festes Majors de L’Alcúdia de Crespins; Fira de Setembre de Canals; i el Premi Nacional de Fotografia Vila de Canals.

  Amb un nombre considerable de socis de tot el territori valencià i el recolzament dels organismes locals i autonòmics la nostra senya d’identitat és crear l’amistat per la fotografia.

  X