La venda íntegra de les fotografies anirà destinada a l’ONG Viviendas para los Sin Techo.

04/06/2009

Del 5 al 19 de juny de 2009

Museu etnològic d’Ador.
Horari de visites: de dilluns a divendres de 17:00 h. a 19:30 h.
Visites guiades per a escolars i associacions als tels.: 96 280 80 08 (Ajuntament) – 96 280 86 35 (Museu).

Inauguració amb un Vi d’Honor el divendres, 5 de juny a les 20:00 h

La venda íntegra de les fotografies anirà destinada a l’ONG Viviendas para los Sin Techo.

Pere Huerta [Gandia, 1964]

Pere Huerta és fotògraf. Ha exposat en moltes ocasions, tant de forma individual com col·lectiva. Compta també amb nombrosa obra publicada. Ha impartit varios cursos de fotografia creativa a la comarca ha estat membre en nombroses ocasions en jurats fotogràfics, tant d’àmbit local com en certàmens a nivell nacional en diversos llocs de la Comunitat Valenciana. Ha estat un dels membres fundadors de l’Associació Fotogràfica La Safor, formant part d?ella, sempre dins de la Junta Directiva, durant 7anys. Col·labora amb diversos col·lectius culturals en l’assessorament, realització d’activitats. També ha comissariat exposicions d’artistes plàstics de diverses disciplines, tant d’autors novels com ja consagrats. En els últims dos anys, ha exposat diversos treballs en les següents poblacions: Bellreguard [col·lectiva], Barcelona [col·lectiva], Torrella [individual], Gandia [individual Pamplona [individual], Puente de la Reina [individual] i Alcúdia de Crespins [individual].

L’ONG Viviendas para los Sin Techo, naix a Gandia a l’agost 2000 amb els següents objectius:

Fomentar la solidaritat entre la població espanyola i els pobres del Tercer Món.
Canalitzar tota l’ajuda material econòmica que ens arribe cap a ells.
Realitzar projectes de desenvolupament integral, proporcionant llar, vivendes, educació, sanitat microcrèdits en el Tercer Món, col·laborant amb organitzacions semblants a la nostra, amb les que establiríem els corresponents acords per a tals finalitats. Fruit d’aquests objectius, dos son els nostres àmbits d’actuació:
De potes cap a dins: Considerem fonamental el treball de sensibilització i conscienciació de la població espanyola, més concretament la població de la comarca de La Safor, és per això que les nostres activitats més visibles les realitzem en aquest entorn, bé mitjançant exposicions de fotografia, o qualsevol altra vessant artística, participació en les diverses fires d’associacions, manifestacions o concentracions multitudinàries.
De portes cap a fora: aquest treball ho desenvolupa la nostra contrapart a Equador: la Corporació Llar de Crist. Nosaltres, des d’ací, recolzem a través de l’enviament de diners el treball que la dita institució realitza. La quota que els socis paguen, així com les subencions públiques o privades, van destinades a l’execució de projectes integrals de cooperació, com són:
Vivenda: Construcció de senzilles cases de canya i fusta.
Microcrèdit: Aportant el capital llavor per a l’inici de xicotetes activitats microempresarials.
Suport Escolar: Entrega de material escolar i beques.
Salut: Assistència en sanitat primaria.

X