El FESTiFOTO 2017 COMENÇA A RODAR!
 
Tot un programa d’activitats fotogràfiques dirigides a l’aficionat de la fotografia, al que desenvolupa la seua carrera artística cap al món de la imatge, i al públic en general que vol gaudir del món fotogràfic al nostre poble.

Des de març fins a juliol, tindrem una mena d´artistes com ara la fotògrafa basca,
Miren Pastor que ens presentarà la realització dun “Bookjockey fotogràfic”. Aquesta també ens impartirà el taller “Descobrint el fotollibre” i  podrem gaudir de la seua exposició “Bidean” al centre cultural Ca Don José del 25 de març al 12 dabril del 2017.


En el mes de Juny, la fotògrafa madrilenya  Mara Saiz ens mostrarà la seua obra personal fotogràfica Mujeres que florecen” amb les imatges que recreen estats de l’ànima femenina durant el camí de l’autoconeixement personal. Aquesta artista també impartirà un “Workshop fotogràfic” en el Centre Cultural Ca Don José els dies 3 i 4 de Juny.

Per últim i al mes de juliol, el fotògraf Valencia José J. Chambó especialitzat i premiat a l’astrofotografia, ens mostrarà la part tècnica, un taller on podràs gaudir sobre aquest tipus de fotografia feta durant la nit.

Tota una mena d´esdeveniments, que amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, la Diputació de València i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, ens permet realitzar la “Festa de la Fotografia” per difondre i promocionar la cultura fotogràfica a les nostres comarques.

 

 

Jose Emilio Sancho
President d´AFCA 

 
 
 
 

X