Fotògraf freelance i docent especialitzat en fotografia esportiva i acció, nascut a Alginet (València) en 1973.

Li fascina el món de l’esport capturant-lo en tots els seus vessants, intentant donar un toc personal contant històries en el món del Triatló, Marató, Rugbi, Motor, etc. Sense descartar qualsevol altra ocasió per a traure la càmera aprofitant viatges, esdeveniments, nous reptes i sessions fotogràfiques amb la finalitat d’immortalitzar paisatges, ciutats, persones, edificis, així com qualsevol cosa que li motive. Sempre amb humilitat, aprenent, investigant, llegint i intentant fer fotos al màxim.

Durant la seua trajectòria li han atorgat diversos premis nacionals i internacionals. Tots li han fet molta il·lusió però, fins hui, del que està més orgullós és d’haver sigut, per dos anys consecutius, finalista en els prestigiosos “Sony World Photography Awards” i l’esment de Maestro per la Confederació Espanyola de Fotografia concedida en el 2019.

En l’actualitat combina els esdeveniments esportius i sessions fotogràfiques amb la docència, impartint tallers, com a professor en la Nikon School, i en l’Academiadefotografos.com

DESCARREGA´T el pdf

CARTELL PROGRAMA

FUTLLET EXPOSICIO

 

X