Nascut a Barcelona en 1976, des de fa molts anys que sempre m’ha agradat la fotografia en general, la meua primera reflex va ser una Nikon F65 que encara la mantinc, li tinc aqueix afecte especial…
En el 2014 em vaig comprar una Nikon D3100 i és amb la qual realment vaig començar a aprendre en manera manual amb les meues primeres fotografies nocturnes i de light painting.

Des de llavors ha sigut un constant aprenentatge i que hui dia continue aplicant, en el 2016 em vaig comprar una Nikon D7100 semi-professional i en el 2018 per fi em vaig comprar la meua esperada full frame Nikon D750 amb la qual seguisc actualment.

Per a mi el Light Painting és infinit, el límit el posa un mateix….gaudisc molt de tot el que em brinda la fotografia i espere poder continuar fent-ho durant molt de temps.

      

 

X