José Moroño va nàixer a Cartagena (Múrcia) en 1966 i als 12 anys es trasllada fins a l’illa de Gran Canària on resideix actualment.

Va estudiar informàtica i posteriorment va treballar durant 8 anys com a tècnic i programador de sistemes informàtics.

L’any 1995 oposita al Cos de Policia Local de Las Palmas de Gran Canaria, on roman en l’actualitat sent membre de la Unitat d’Atestats.

Apassionat de les motos pateix un accident de circulació en 2001 que li impedeix continuar practicant el seu esport favorit, el futbol. És arran d’aquest accident quan es refugia en la fotografia i comença els seus primers passos en aquest apassionant món.

Després de provar en diferents disciplines fotogràfiques, natures mortes, paisatge, producte, models etc., descobreix la tècnica Light Painting arran d’una fotografia d’Eric Paré que per casualitat cau a les seues mans. Des de llavors no ha deixat d’indagar i formar-se en la qual per a ell és sens dubte la seua gran passió.

Autodidacta de la fotografia, no professional, que intenta millorar dia a dia aprenent dels altres i alhora ajudant a totes aquelles persones que s’interessen per aquest art del Light Painting.

En 2019 crea la marca LightpaintingLpa (Light Painting Las Palmas) amb la intenció de fomentar aquesta tècnica a les Illes Canàries i que cada vegada se sumen més persones i la practiquen.

Ha realitzat diferents tallers, cursos, xarrades i conferències dedicades al Light*Painting, amb la finalitat de donar a conéixer aquesta tècnica a la resta de fotògrafs de l’illa.

Recentment ha inaugurat la seua pàgina web, www.lightpaintinglpa.es, dedicada íntegrament a la tècnica Light Painting.

       

X