caratula ANA BECERRA taller val

CASA DE CULTURA CA DON JOSÉ

Dissabte, 21 de maig de 2022
De 9.30 a 13.30 hores.
De 16.30 a 19.30 hores.
Diumenge, 22 de maig de 2022
De 10 a 13.30 hores.

Soc Ana Becerra, fotògrafa i docent creativa. Des dels meus començaments, sempre he tractat les meues imatges com a mètode de reflexió en la meua mirada davant el món. Construint des de les meues emocions i experiències, m’he adonat que el més fascinant és la generació de les idees i com es desenvolupen dins de mi, com un continent per explorar o per intuir, com si fora una exploradora del meu xicotet planeta, que ens és més que la meua mirada davant el món. Des d’ací, puc entendre les meues imatges com un diàleg entre l’espectador i les meues fotografies. M’agrada construir imatges que generen misteris, reflexions i que em transporte a la meua infància marcada per la meua influència en les pintures renaixentistes i la casa que vaig poder conviure. No sols veia la grandesa d’aquell lloc sinó els detalls dels seus colors, textures, ambigüitat i tota una atmosfera que per a mi era molt atraient i inspirador.

Actualment, paral·lelament la fotografia i a impartir tant tallers com ponències sobre creativitat i fotografia, desenvolupe projectes com a gestora cultural per a empreses, organitzacions i artistes que necessiten una direcció creativa dels seus espais, dinàmiques, esdeveniments o rutines de treball.

Al meu favor, compte amb el suport d’universitats per a impartir jornades de formació creativa i tallers de fotografia i edició, tant presencials com en línia.

Expose les meues obres en diferents espais, com a fires d’art, galeries, sales d’exposicions.

Tinc publicacions en revistes nacionals i internacionals com a Flotant Mag (Mexico) o Vogue Itàlia, etz.

Actualment intervinc en projectes socials, relacionant art, creativitat i sociabilitat, subvencionat per organismes públics, en projectes personals en la involucració de l’art al carrer.

Ana Becerra Taller

 

 

DESCARREGA’T EL FUTLLET
SOL·LICITA INSCRIPCIÓ
X