Dissabte, 28 de maig de 2022

Centre Cultural Papa Calixte III.

16,30 h. Ponència d´EL NIÑO DE LAS LUCES

Pedro Javier Alcázar (Lorca-Murcia) conegut amb el pseudònim “El niño de las luces”.

Fotògraf reconegut a nivell nacional per ser referent dins de la fotografia nocturna i pintura de llum començant la seua investigació l’any 2009.

Aquesta nova tècnica (pintura de llum) es basa en la fotografia nocturna, i és en aquest ambient fotogràfic on Pedro ha destacat per la seua creativitat i en el desenvolupament de noves tècniques amb el maneig d’eines de llum. Arriba a construir les seues fotografies utilitzant la seua expressió corporal i el maneig de les seues eines de llum, donant com a resultat imatges que es transformen paral·leles a la realitat i mostren personatges, escenes i formes de llum creades íntegrament amb la manipulació d’eines lumíniques.

 Gràcies a la seua progressió el seu treball ha destacat fins al punt que en l’actualitat ha arribat a realitzar més de 250 tallers i cursos de fotografia nocturna i pintura de llum per tot el país.

Ha sigut present en Congressos fotogràfics de la talla de *FOTOGENIO (Mazarrón) compartint cartell amb fotògrafs com Steve *McCurry, *Bence, Sebastian Salgado i el mateix *Chema Madoz.

El xiquet de les llums és un amant de la pintura de llum, una nova tècnica fotogràfica que s’ha donat a conéixer a tot el món, ara és el moment de compartir-la amb tots mostrant un món ple de possibilitats i on el fotògraf participa íntegrament en la realització del seu projecte fotogràfic.

www.elniñodelasluces.es

EL-NIÑO-DE-LAS-LUCES

DESCARREGA’T EL FUTLLET
X