Dissabte, 4 de febrer de 2022
Casa de Cultura Ca Don José.
De 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

Taller fotogènia i marca personal.

Donem el tret d’eixida a una nova edició del FESTiFOTO amb Vanessa Català, qui ens ha impartit un taller de fotografia de marca personal i fotogènia. La jornada ha ocupat el matí i la vesprada del dissabte, amb activitats que han anat des de ponències a pràctiques amb models.

Vanessa, aficionada a la fotografia des de menuda, s’ha especialitzat als últims anys en “l’art d’eixir bé en les fotos”: la fotogènia, la qual tracta en les seues xarxes socials per a un públic de més de mig milió de seguidors. A més, du a terme treball de marca personal (sessions de fotos, consells, estratègies…) amb clients particulars de cara a desenvolupar una presència digital única i personalitzada per a negocis i professionals.

En la primera xarrada del dia, Català ens ha parlat de la seua història personal, de com va convertir la seua afició en la seua feina, com va anar evolucionant des de la fotografia professional més convencional (el “noces, batejos i comunions”) a un projecte basat en el que més li apassionava: la fotogènia i la marca personal.

 

 

 

 

 

 

Vanessa Català ens ha mostrat exemples del seu treball fotogràfic per a negocis i professionals (adapta a cada client l’entorn, el tipus de pla, la vestimenta,… coneixent què és el que vol o necessita mostrar i quin és el seu públic potencial).

També ens ha parlat de la seua experiència a xarxes socials, com desenvolupar un perfil personal, estratègies a seguir, què esperar del nostre treball com a fotògrafs en xarxes, etcètera.

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalment, vam poder gaudir de lliçons pràctiques en viu dirigides per Vanessa i amb els mateixos companys i companyes de l’associació com a models de luxe.

X