Els dies 2, 3 i 4 de juny, i dins del context del FESTiFOTO 2023, l’artista gallec Jota Barros conduirà a Ca Don José i per el poble de Canals un taller sobre la seua especialitat dins del món de la fotografia: la de carrer. Barros, amb una experiència de més d’un centenar de tallers impartits arreu del món, aposta per despertar en cada fotògraf aficionat una mirada pròpia, una manera única i personal de fer fotos.

En paraules del propi Jota: “Tots els meus tallers inclouen moltes hores al carrer, mirant, veient, fotografiant i convivint per a, després, treballar amb les imatges que hem creat, aprenent amb i d’elles”. La fotografia de carrer, baix el seu parer, ens demana cinc coses:

  • Tindre sempre la càmera llista.
  • Aprofitar al màxim els elements més comuns de la ciutat per a crear imatges atractives.
  • Combinar persones i elements arquitectònics en les seues imatges.
  • Llegir la llum i esprémer al màxim les seues possibilitats.
  • Crear imatges visualment interessants, més enllà del seu contingut.
CALENDARI TALLER
Divendres, 2 de juny de 2023
18.00 a 21.00 hores. Xarrada sobre fotografia de carrer: tècnica, recursos de composició i habilitats bàsiques a l’entorn urbà.
Dissabte, 3 de juny de 2023
De 9.00 a 18.00 hores. Pràctica fotogràfica pels carrers. Hi haurà una hora per fer una picadeta a migdia.
Diumenge, 4 de juny de 2023
De 9.00 a 14.00 hores. Sel·lecció i anàlisis de les fotografies realitzades a la pràctica.

El preu d’inscripció al taller és de 20€ per a socis d’AFCA i de 50€ per a no socis (inclou inscripció a l’Associació). A continuació vos deixem el futllet amb la informació completa i unes imatges del treball de Jota Barros.

DESCARREGA’T EL FUTLLET

X