El darrer dissabte 24 de novembre es va celebrar la 6ª i última convocatòria de la “3ª Lliga Fotogràfica AFCA – 2012” i es va definir la classificació final.


Aquestes son les dades de la esmentada 6ª convocatòria.


Tema: “Soletat”
Fotografies participants: 18
Socis Participants: 6
Jurat:
David Fayos, Cristina Sanfelix, Carmen Pastor

A continuació teniu les 3 fotografíes puntuades, aixi com la classificació FINAL de la Lliga.

***

1er Classificat – “La tenue llum d’un record” de Jorge Berenguer

2on Classificat – “No ves tu luz” de José Miguel Castelló

3er Classificat – “Sola” de Mariví Sanfelix

Visualitza aci les 10 fotografies finalistes al nostre album Picasa.

El primer lloc de la convocatòria fou per a Jorge Berenguer qui tambe va poder classificar les seues 3 fotografíes dins de les 10 finalistes. Els punts obtinguts amb estes fotografíes l’han fet abastir el 2on lloc a la classificació final de la Lliga empatant a punts amb el 3er pero guanyant la posició amb els punts de finalistes de desempat. Encara no es pot divisar el sostre d’aquest artista de Moixent. 

La fotografia que va quedar al segon lloc fou de José Miguel Castelló. Una segona posició que li donava els punts necessaris per abastir el 1er lloc de la classificació final. Aquest company tambe classificava com a 4a una altra fotografia.

El 3er lloc de la convocatòria fou per a la companya Mariví Sanfelix qui no va poder estar present al veredicte per motius personals. Mariví, enhorabona per aquesta fotografía i pel nou membre de la teua família. Des d’AFCA una forta bessada.

GUANYADORS DE LA LLIGA.

I per fí es resolvía la intriga per conèixer els triomfadors de la Lliga 2012, despres de l’últim recompte  de puntuacions, aquesta es la classificació final de la que ja us hem avançat les primeres possicions als paragrafs anteriors.

La resta de participants i puntuacions els podeu vore al següent linkDes d’AFCA …. ENHORABONA als 3 guanyadors !!!!!!!!!!!!L’equip d’organització de la Lliga ja treballa en les bases per a la “4ª Lliga Social d’AFCA 2013” les quals es penjaran a aquesta web en breus setmanes, a primers de l’any nou. 

Gracies a tots els que heu participat i/o col.aborat a dur a bon terme aquesta edició de la Lliga 2012.

Recordeu que el proper dissabte tindrem el concurs social per al Calendari AFCA 2013.
Aci teniu les bases. Esteu atents a les noticies al respecte.

Fins la propera edició de la LLIGA SOCIAL AFCA !!

__________________________
L’equip Organitzador de la Lliga

X