Del 3 al 6 de juny de 2021 tinguérem a CESAR MARCH , fotògraf de prestigi nacional dintre de l’edició de FESTiFOTO 2021.

El programa va quedar així:
EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA L’ART A LA FOTOGRAFIA ESPORTIVA
Casa de Cultura CA DON JOSE.
Del 3 al 16 de juliol de 2021
Inauguració a càrrec de l’autor el 3 de juny a les 20 hores

TALLER SOBRE FOTOGRAFIA ESPORTIVA
DISSABTE 3 DE JULIOL DE 2021
Casa de la Cultura CA DON JOSE
9.30 a 13.30 h. Teoria
16.00 a 19.30 h. Pràctica esportiva

DIUMENGE, 4 DE JULIOL DE 2021
Casa de la Cultura CA DON JOSE
10 a 13.30 h. Anàlisi i revelat de les fotografies

Va començar el programa amb la classe teòrica del taller sobre fotografia esportiva a la Casa de Cultura Ca Don José. Al voltant de vint fotògrafs participaren en aquest taller on es va fer referència a la tècnica sobre l’execució de fotografies esportives dintre de l’esport, tant professional com amateur. Unes pautes referents a l’equip necessari per realitzat este tipus de fotografia; la planificació de l’esdeveniment esportiu tenint en compte l’hora que es produeix, el punt on es va ubicar el fotògraf, el tipus de llum que hi haurà durant la jornada, els moments decisius, la tensió, etc. Tot això, ha d’anar unit a buscar una bona composició fotogràfica per captar l’instant.

 

 

 

 

 

 

A la vesprada, i amb una calor sufocant, ens desplaçarem a un camp de motocròs on posarem en pràctica tot el que fa referència a la fotografia esportiva. Els pilots professionals anaven pegant voltes al circuit i els fotògrafs intentant captar, fent proves, els instants més espectaculars.


Pràctica al camp de motocross


Captar la imatge amb flash

El diumenge al matí les fotografies realitzades es van mostrar per a analitzar-les i al mateix temps realitzar el revelatge de les mateixes per mostrar-les tal com poguessen formar part d’una exposició o una revista o diari.

El dissabte a les 20 hores a la Casa de Cultura Ca Don José es va inaugurar l’exposició L’ART EN LA FOTOGRAFIA ESPORTIVA de Cèsar March on ens mostrava un recull de les seues millors fotografies esportives que anat realitzant al llarg dels darrers anys.


Exposició a Ca Don José


Cesar comentant les seues fotografies


El President d’AFCA, Jose Emilio Sancho i Cesar March durant la inauguració.


X