La Lliga Social AFCA 2012 arrancava el darrer dissabte 11 de febrer a l’habitual local de l’Aula Natura i ho feia amb rècord de participació.

Tema: “Color Blau”
Fotografies participants: 57
Socis Participants: 21
Jurat: 
Anna Felis, Josep Antoni García, Empar Diaz

A continuació teniu les 3 fotografíes puntuades, aixi com la classificació de la Lliga.

1er Classificat – “Sang reial” de Jorge Berenguer2on Classificat – “Protección Azul” de David Fayos
+
3er Classificat – “Otro punto de vista” de José Manuel López

La lliga 2012 ha començat amb molta força i molta, moltíssima qualitat a les fotografíes participants.
Tant, que els membres del jurat ens comentaven a la fí del veredicte les dificultats que havien tingut per tal de triar les 10 finalistes i finalment l’ordre classificatòri.
Destacar Jose Manuel López, alumne participant a l’últim curset d’iniciació qui es classificava tambe entre els 3 primers de la 6ª convocatòria de la lliga 2011 i que al ‘Color Blau’ repeteix ‘podium’.
També menció per a David Fayos qui despres de classificar dos fotografíes entre les 3 primeres, finalment  (per normativa de la lliga) quedava en segon lloc, pero mantenia les seues 3 obres entre les 10 finalistes.
I com no, l’enhorabona també a, Jorge Berenguer, el flamant guanyador de la primera convocatòria i primer líder de la classificació.

Interessant trio de fotògrafs que seràn el jurat a la próxima convocatòria que tindrà lloc el proper dissabte 31 de Març amb el tema: “Gastronomía”
La vesprada finalitzà amb l’entrega dels diplomes als guanyadors de la lliga 2011.
X