La segona convocatoria de la Lliga Social AFCA 2012, va tindre lloc, en aquesta ocasió, a les aules de l’edifici CA DON JOSE el darrer dissabte 31 de març.
Tema: “Gastronomia”
Fotografies participants: 29
Socis Participants: 11
Jurat: 
Jorge Berenguer, David Fayos, Jose Manuel Lopez

A continuació teniu les 3 fotografíes puntuades, aixi com la classificació de la Lliga.

1er Classificat – “Fresa con nata” de José Miguel Castelló

2on Classificat – “Vegetarià” de Josep Martinez+
3er Classificat – “Morro marroqui” de Fermín J. García

Com a les lligues anteriors les primeres convocatories serveixen per a començar a posicionar-se a la classificació als primers concursants que puntuen. I això es el que va ocorrer a  aquesta convocatoria. Una nova remesa de 3 concursants varen puntuar per a igualar a punts als 3 primers classificats de la primera jornada que en aquesta ocasió formaven el jurat.
La igualtat en quan a la qualitat de les fotografies participants va ser la caracteristica principal a aquesta convocatoria.
Tant es així que el jurat, ho va tindre ben difícil.
Tambe la fam va ser protagonista ja que de tanta foto gastronòmica, més d’un va eixir del local amb bona ganeta  per a sopar.
La fotografia guanyadora va ser de José Miguel Castelló a qui tambe el jurat li va classificar les altres 2 fotos seues dins de les 10 finalistes. 

El segon lloc tambe va ser per un altre veterà d’AFCA, Josep Martinez, qui quasi pega en la diana amb la única fotografía presentada. 
Al tercer lloc trobem al guanyador de la Lliga 2010, Fermin J.- García , qui torna a posicions capdavantares després de molt de temps.
Per últim destacar al fotògraf de recent incorporació a AFCA, Vicent Pla, qui va col.locar dues de les seues fotografíes dins les 10 finalistes per primera vegada.


Esteu preparats per a la pròxima convocatòria? El tema: ” Música “, la data el proper 19 de maig.
X