Hem tornat de les vacances. Tinguerem el concurs de fotografia Fira de Setembre amb la presència de públic al veredicte i ferem la inauguració del mateix durant els actes de la Fira. Anem tornant a fer presencial les jornades de la lliga social que fan que torne la convivència entre els participants. En definitiva, no tenim que baixar la guardia front al Covid-19, però esperem que, poc a poc, recuperem la normalitat.
Durant aquest trimestre conclourà una lliga social que no l’hem aturat. S’ha fet de forma telemàtica fins que hem pogut tornar a la presencialitat. La participació dels socis està molt concurrida i disputada. Este mes d’octubre sabrem com es resolt aquesta edició.
També, convoquem el concurs del nostre calendari anual on reflexarem aquelles fotografies estacionals que ilustren les mensualitats que anem passant.
Per a finalitzar l’any tenim una nova edició del Premi Nacional de Fotografia Vila de Canals, que en aquesta quaranta convocatoria esperem que continue amb la repercusió que, any rere any, ha anat tinguent entre els fotògrafs participants.

Molt d’ànim i salut.

Jose Emilio Sancho.
President d’AFCA

DESCARREGA’T EL MAGAZIM 106

X