Novament centrem aquest magazín en la programació del FESTiFOTO 2023.

Durant tres setmanes han passat pel nostre poble el fotògraf Jesus M. Garcia Flores, que ens mostrà la seua visió en imatges del món i la seua experiencia en la teoria del color. El fotògraf Jota Barros, ens mostrà la seua forma d’interpretar tot el que passa al carrer, amb les seues fotos i la seua mirada personal. El nostre congrés de fotografia nocturna i light painting en el que comptàrem amb un bon grup de fotògrafs i fotògrafes, tant nacionals com internacionals. La italiana Felicita Russo, els francesos Olivier Fay i Sam Mass, el català David Perez, el grup basc Dark Red Team, al costat dels nostres habituals amics com Carles Calero, Carles Domenech, Iris Cebrian, Frodo Alvarez, Ivan Barco ens feren viure una nova experiència en aquest món del light painting. Les cases comercials exposaren els seus productes, i enguany, comptàrem al OM System. En definitiva, una nova edició del nostre festival fotogràfic que, esperem, siguera del goig de tots.

Seguírem apropant-nos als instituts per portar la fotografia a les vides dels estudiants perquè els mostren que hi ha diferents camins al món de l’art. Enguany, per mostrar-los com es realitza a travès del mòbil. Un taller que Miguel Angel Muñoz Pellicer va impartir amb molt d’èxit.

Torna també la convocatòria del Concurs Festes Majors de L’Alcúdia de Crespins que, junt al Concurs Fira de Setembre de Canals, ens donarà oportunitat a desenvolupar la nostra mirada en aquestos pobles: els seus llocs més emblemàtics, les seues festes, els seus personatges, etz.

Seguiu participant en la Lliga Social que dona molt per a aprendre i juntar-nos.

                                                                       Jose Emilio Sancho.

                                                                       President d’AFCA

 

Descarrega el magazín

X