Fa un any que editarem el nostre numero 100 en ple confinament sense poder fer cap activitat a causa de la pandèmia del COVID-19. Un any després, el virus encara està present a les nostres vides, la vacunació va prou avançada i se’ns permet fer activitats en restriccions amb les mesures de seguretat oportunes.

La lliga social ha sigut una de les poques activitats que hem pogut continuar fent per videoconferencia, el que ens ha permés seguir en contacte i no perdre la nostra dinámica.

Ara tornem a promoure el FESTiFOTO. Una nova edició ens portarà a gaudir de la fotografia nocturna i light paintig i la fotografia d’autor, en esta ocasió amb Tino Soriano.

La novetat d’enguany es que el nostre festival tindrà una durada d’uns deu dies amb dos caps de semana on tindrem dos activitats ben diferenciades com la fotografia de light painting i la fotografia de carrer i viatges. També, volem apropar la fotografia a les noves generacions, i sobretot, als estudiants de secundària, que es troben en una época on han de pendre decisions per al seu futur, i els mostrarem el món de l’art fotogràfic amb les conferències que es realitzaran als dos instituts de la nostra población a càrrec dels fotògrafs que hem convidat al Festifoto.

Tenim una nova oportunitat per a rependre l’activitat presencial i esperem que gaudiu del nostre Festifoto 2021.

Jose Emilio Sancho.
President d’AFCA

DESCARREGA’T EL MAGAZIM 104

X