Sembla que tindrem un estiu que s’aprope a la normalitat que deixarem fa mes d’un any. Durant els darrers mesos hem aconsseguit fer activitats en un entorn més favorable, que ens ha permés gaudir d’una nova edició del FESTiFOTO. Durant les dos setmanes de festival, hem tornat a veure’ns, cara a cara, i gaudir d’una conversa fotográfica directament amb tots aquells que s’han apropat al nostre poble per assistir a totes les activitats que es desenvoluparen. Quasi un centenar de persones ens retrobarem durant estes jornades intenses, que ens mostraren dos conceptes fotogràfic distints com la fotografia de light painting i la fotografia d’autor, amb la presència de Tino Soriano, un dels gran foto reporters d’àmbit nacional i internacional. Va estar un plaer, coneixer a tots els ponents, col·laboradors, amics, socis i la nova gent que ha acudit a aquest esdeveniment.

Hem tornat, també, a fer presencial la nostra Lliga Social, encara que continuem retransmitint els veredictes per canal de youtube, al menys, el que resta d’any.

En aquest trimestre, conclourem el nostre FESTiFOTO amb la presència del fotògraf valencià, César March, que ens mostrarà la seua obra fotográfica al voltant de la fotografia esportiva.

Per últim, a la secció MIR-ARTE, coneixerem el punt de vista de la nostra sòcia Pilar Franco.

Desitjar-vos unes bones vacances i, sobretot, tornar a fer moltes fotos.

Jose Emilio Sancho.
President d’AFCA

DESCARREGA’T EL MAGAZIM 105

X