Comença un nou any on seguim esperançats amb la tornada a la normalitat d’una situación pandémica que pega moltes voltes i que ens desconcerta. Esperem que les mesures sanitàries i la responsabilitat de cadascú serveixquen per a viure més tranquils.

Les nostres activitats, en la mesura de les possibilitats, aniran desenvolupantse seguint la normativa sanitària.

El XL Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals” va tindre el seu veredicto presencial i amb una participació notable, un any més, quedarà reflexat al nostre magazim. Torna a guanyar la col·lecció d’honor Jose Ramon Luna de la Ossa. Un premi que no deixa d’èsser un referent a nivell nacional on un bon nombre de fotògrafs aficionats ens han enviat el seu treball.

Una nova edició de la Lliga Social amb la mateixa dinàmica que l’any passat comença a posar-se en marxa. En aquesta edició augmentem un premi més i la presentación es farà per correu electrònic uns dies abans de cada lliga. Respecte a la lliga eixides, segons la situació anirem juntant-nos fent eixides puntuals que es donaran a conèixer per les xarses socials.

El nostre tradicional calendari de 2022 enceta l’any i estarà a disposició dels socis perquè els acompanye al llarg dels esdeveniments quotidians, que esperem que tornen a omplir-se.

El FESTiFOTO d’aquest any será un referent en quan a la participació de fotògrafs convidats a donar-nos les seues conferències, xarrades i els tallers habituals. Tornaran els stands publicitaris al congrés de light painting i esperem que el públic puga a tornar a vindre amb la normalitat dels primer anys.

Que el 2022 ens mantinga darrere de les nostres càmeres.

Jose Emilio Sancho
President d’AFCA

 

DESCARRÈGA’T EL MAGAZIM 107 en pdf
X