Aquest trimestre va ple d’activitats. Centrem tota la programació del FESTiFOTO 2022 esperant que ens faça tornar a la normalitat perqué ho puguen gaudir el major nombre d’aficionats a la fotografia.

Durant tres setmanes passaran pel nostre poble la fotògrafa Ana Becerra, que ens mostrarà la seua capacitat de creativitat i formes de plantejar un treball fotogràfic. El fotògraf Fran Nieto, gran comunicador que ens traslladarà a la màgia del paisatge. El nostre congrés de fotografia nocturna i light painting en el que comptarem amb un bon grup de fotògrafs i fotògrafes, tant nacional com internacional. L’italiana Maria Saggese, Ivan Lucio, Toni Sendra, El niño de las luces, el britànic Tom Hill, al costat dels nostres habituals amics com Carles Calero, Carles Domenech, Iris Cebrian, Frodo Alvarez, Ivan Barco ens faran viure una nova experiència en aquest món del light painting. Tornaran les cases comercials a exposar els seus productes. En definitiva, una nova edició del nostre festival fotogràfic que, esperem, siga del goig de tots.

Seguirem apropant-nos als instituts per portar la fotografia a les vides dels estudiants perqué els mostren que hi han diferents camins al món de l’art.

Per altra banda, continuem en les exposicions dels nostres socis que es desenvolupen a les entitats bancàries de la població. Volem que segueixen mostrant els seus treballs i que açò els òbriga un camí per a desenvolupar la seua visió fotogràfica. Anime a tots a continuar participant.

No m’oblide de la Lliga Social que està més viva que mai amb la participació dels socis, que cada vegada més, es treballen els temes.

Jose Emilio Sancho.
President d’AFCA

 

DESCARREGA’T EL MAGAZIM
X