EDITORIAL
Comencem un trimestre ple d’activitats per a concloure l’any en que fem els 25 anys des de que es va fundar la nostra Associació.
El curs d’iniciació a la fotografia, que en esta ocasió, té un format més rehuït i concentrat en l’utilització de la càmera i la pràctica fotogràfica. Això també fa que, tot seguit, acabe aquest curs d’iniciació, tingam el curs de photoshop on durant els mesos de novembre i desembre es mosatrà com utilitzar aquest programa fotogràfic.
El FESTiFOTO té una nova edició marcada, com sempre, per la varietat d’exposicions, xerrades, conferències, i en l’apartat audiovisual ens introduim, per primera vegada, en el món cinematogràfic, amb la projecció de diversos curtmetratges. També aprofitarem l’edició d’aquesta festa de la fotografia per a celebrar el nostre 25 aniversari.
En l’apartat dels nostres concursos, en aquest Magazim podreu vore les fotografies guanyadores del Concurs Fira de Setembre. També per a aquestos mesos començarem a recollir les fotos del XXXII Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”.
Tornem a preparar una nova edició del Calendari de sobretaula d’AFCA per al 2014, per a que les seues imatges ens acompanyen al llarg de l’any, i que pugam mostrar-les a diferents llocs.
Sols em queda que animar-vos a que participeu en totes aquestes activitats.
Jose Emilio Sancho.
President d’AFCA

                                          Descarrega el Magazim AFCA nº 74 en PDF

X