EDITORIAL


Després de la commemoració durant tot l’any passat del nostre vint-i-cinc aniversari tornem a començar un nou any on ens tenim que recolzar amb l’experiència passada però, al mateix temps, iniciar una nova etapa d’idees i projectes que ens facen mantindré il.lusió per afermar la nostra associació.

Els nous socis que s’han incorporat en aquestos anys crec que deuen d’anar pegant els passos pertinents per a mostrar-se decidits a plantejar nous reptes i recolzar més encara totes aquelles activitats que anem promoguent. Tenim que parlar de fotografia i avançar amb l’aprenentatge. Tenim que eixir a fer fotografia i anar mostrant-la. Tenim un fum d’oportunitats per a fer-ho. No ho perdem de vista.
Per a començar tenim el Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”. Una nova edició on es mostrem la fotografia que està fent-se a l’actualitat a tot el territori nacional. Per seguir, l’any tornem a potenciar la lliga social amb una nova edició, per a que participen tots els socis, i a través dels seus temes, donem via lliure a la seua imaginació fotogràfica. Seguim apostant per l’aprenentatge amb més cursos i oportunitats per a tots els que vullguen saber més. El nostre calendari anual que es una nova mostra de vore fotos de tots nosaltres plasmades mes a mes. En fí, un fum d’activitats que tots hem de recolzar.

Que el 2014 ens mantiga darrere de les nostres càmeres.

Jose Emilio Sancho.

President d’AFCA

                                       Descarrega el Magazim AFCA nº 75 en PDF

X