Encetem un nou any fotogràfic ple d’il·lusió fotogràfica per omplir la nostra activitat d’esdeveniments que facen que els nostres socis troben un al·licient per participar en ells.

Torna el nostre Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”. Una nova edició on es mostrem les fotografies que estan fent-se en l’actualitat a tot el territori nacional. Enguany amb la novetat que hem premiat a dues col·leccions i per al premi social deixem la foto individual.

Per seguir, l’any tornem a potenciar la lliga social amb una nova edició, perquè participen tots els socis, i a través dels seus temes, donem via lliure a la seua imaginació fotogràfica. Junt amb la Lliga Social seguim amb una sèrie d’eixides fotogràfiques en les quals es premiarà la millor fotografia de cada eixida.

Continuem apostant per l’aprenentatge amb més cursos i oportunitat per a tots els que vulguen aprendre més. Aquest trimestre tindrem un “Taller d’anàlisis d’imatge” que ens impartirà el fotògraf professional del nostre poble Enric Rodríguez i un “Taller de bodegó o natura morta” impartit per una fotògrafa madrilenya Emilia Valencia, especialitzada amb aquest tema.


Per últim, el nostre calendari anual que és una nova mostra per veure les fotografies de tots nosaltres plasmades mes a mes. En fi, un fum d’activitats que tots hem de sostindre.
Que el 2016 ens mantiga darrere de les nostres càmeres.

Jose Emilio Sancho

President d’AFCA

 

X