EDITORIAL

Hem encetat l’any amb la formació dels nostres socis. El curs de Photoshop impartit aquest any per Jose Antonio Ferrándiz que ha estat molt be estructurat i realitzat. També, va passar per la nostra associació, el fotógraf canalí Enric Rodriguez amb una xarrada sobre l’analisis de l’imatge fotogràfica que va deixar encantats als assistents.Per últim, tinguerem un taller de bodegó impartit per la fotògrafa madrilenya Emilia Valencia on ens va mostrar la sensibilitat per a desenvolupar la fotografía cap a la natura morta i el seu entorn, jugant tant amb llum natural com artificial.

Ara ja comença el nostre FESTiFOTO 2016 amb l’exposició de Josep Escuin titolada “Les fulles mortes” i al mes següent, Rodrigo Rivas ens mostrarà la forma de fer fotografíes amb el telèfon móbil. Un nou camí encetem amb aquesta festa de la fotografía on oferirem una visió fotográfica diversa tant a les exposicions, conferències i tallers que anirem realitzant.

Tot açò anirem barrejant-ho amb els altres activitats com són la Lliga Social i d’Eixides i dels concursos, que al mes de juny, tindrem el veredicte del XXVII Concurs “Festes Majors 2016” de l’Alcúdia de Crespins, que patrocina la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’aquest poble.

Jose Emilio Sancho.

President d’AFCA


X