Una nova edició del magazim comença amb resultat del XXXVI Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals” on, des de l’any passat, premiem una col.lecció d’honor i un altra col.lecció accésit, donant-li més prestigi a l’obra fotogràfica d’autor.
Tot seguit, comencem amb la nostra frenètica activitat: tot tipus d’esdeveniments fotogràfics promourem al llarg d’aquest anys que s’inicia, i que, esperem, ompliga les vostres espectatives.
Una nova edició de la Lliga Social que, amb el nou sistema de puntuació, fins al final de l’any no saberem quí aconsseguiria la primera posición. Per tant, tornem aquest any amb més premis i major ilusió dels participants.
També el calendari de 2018 que encesta l’any estarà a disposició dels socis per a que puguen gaudir de les fotografíes escollides al mateix concurs.
Seguim apostant per l’aprenentatge amb cursos i tallers per a tots els que vullguen aprendre més amb un ventall de possibiilitats per tots els gustos.
Enguany, també apostem per les quedades i exides amb altres agrupacions per a gaudir, conjuntament, de la fotografía i dels paisatges de les nostres comarques.
En fí, un fum d’activitats que tots hem de recolzar.
Que el 2018 ens mantiga darrere de les nostres càmeres.
Jose Emilio Sancho
President d’AFCA

X