EDITORIALJa ha passat l’estiu i tornem a l’activitat fotográfica. Comencem amb el concurs Fira de Setembre de Canals on es reflexa la història gràfica del nostre municipi, a través de totes les fotografíes presentades i que, any rere any, contemplem en aquest magazim

L’activitat anual també s’endinsa al món audiovisual a través de la Mostra de Curtmetratges on es preten apropar la cinematografia a tots els nostres socis i aficionats del poble.

Tornem a convocar el Calendari anual per a que reflexe als nostres escritoris les fotografíes, que escollides pel jurat, mostraran cada mes, els paisatges de les quatre estacions.

Conclourà la Lliga Social i la Lliga d’Eixides que, a través de la participació dels socis i companys d’altres agrupacions ens fa reunir cada vegada i parlar del que més ens agrada, que és la fotografia. A les eixides coneguem nous indrets, fem nous amics fotògrafs i ens relacionem amb la gent dels pobles que visitem. A la lliga, s’ens activa la nostra imaginació fotográfica per a plasmar la temática que es proposa cada convocatoria.

Per ùltim, una nova edició del Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”, tancarà l’activitat fotográfica d’enguany.

Vos esperem a participar en les nostres activitats.


 
Jose Emilio Sancho.

President d’AFCA
 
 
 
 
 
 
X