Comença un nou any per a il·lusionar a tot aquell aficionat a la fotografia. Ací estarem nosaltres per tornar a fer viure la fotografia en directe i emocionar-se amb la participació de la gent a totes les activitats que fomentarem.
El XLI Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals” continua sent un referent a la concursística presencial i en fotografies emmarcades en paper. Encara queden fotògrafs que aposten per la difusió de la imatge fotogràfica impresa. En aquesta ocasió el guanyador de la col·lecció d’honor ha sigut Jesus Garcia Orihuela d’Ibi. Anime a tots a continuar amb aquesta tasca de presentar fotografies en paper.
Una nova edició de la Lliga Social amb la mateixa dinàmica que l’any passat comença a posar-se en marxa. En aquesta edició augmentem a DEU els guardonats de la propera lliga. Per a l’any que ve, hi haurà veredictes els diumenges que aprofitarem per a reunir-nos abans, per esmorzar, i intercanviar opinions fotogràfiques.
Respecte a la lliga eixides es donaran a conéixer per les xarxes socials.
El nostre tradicional calendari de 2023 enceta l’any i estarà a disposició dels socis perquè els acompanye al llarg dels esdeveniments quotidians.
El FESTiFOTO d’aquest any serà un referent quant a la participació de fotògrafs convidats a donar-nos les seues conferències, xarrades i els tallers habituals. Augmentem la participació de fotògrafs i fotògrafes per a seguir sent un referent en l’activitat fotogràfica nacional.
Que el 2023 ens mantinga darrere de les nostres càmeres.
Jose Emilio Sancho
President d’AFCA

DESCARRÈGA’T EL MAGAZIM 111

 

X