Un nou any encetem per a il·lusionar a tot aquell aficionat a la fotografía, que vullga compartir amb nosaltres l’afició per la fotografia i participar en totes aquelles activitats que fomentarem.

El XLII Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals” continua sent un referent a la concursística presencial i en fotografies emmarcades en paper. Encara queden fotògrafs que aposten per la difusió de la imatge fotogràfica impresa. Esperem poder mantindre aquest format durant més anys i anime a tota la nova generació de fotògrafs que aprofite per vore les seues fotos en paper i puga gaudir d’elles d’una forma directa i sense filtres ni condicionants externs, com són els mitjans audiovisuals.

En aquesta edició, la nostra Associació ha tingut la satisfacció de que els premis a la col·lecció d’honor i col·lecció accésit han anat a parar a mans de dos socis joves, dinàmics i participatius. Paco Múrcia i Mariya Petrova han sigut el premiats, respectivament. Enhorabona als dos.

La Lliga Sòcial, amb la mateixa dinàmica de l’any passat, torna a posar-se en marxa. La veritat és que ha sigut molt participativa, ajustada i amb moltes bones fotos i imaginació per part de tots els participants. La novetat per a esta nova edició, és que no es permeten les fotografies fetes amb Inteligènica Artificial. Creguem que no és una bona ferramenta per a desenvolupar la nostra imaginació i el nostre punt de vista fotogràfic.

Tornem amb les EIXIDES, sense competitivitat…. Aneu preparant-se.

El nostre tradicional calendari de 2024 enceta l’any i estarà a disposició dels socis perquè els acompanye al llarg dels esdeveniments quotidians.

El FESTiFOTO d’aquest any serà un referent en quant a la participació de fotògrafs convidats a donar-nos les seues conferències, xarrades i els tallers habituals. Augmentem la participació de fotògrafs i fotògrafes per a seguir sent un referent en l’activitat fotogràfica nacional.

Que el 2024 ens mantinga darrere de les nostres càmeres.

Jose Emilio Sancho

President d’AFCA

Descarrega el magazín

X