FOTÒGRAF FESTIFOTO 2020: DARIO CUESTA

DARÍO CUESTA

INFORMACIÓ D’INTERÈS

Darío Cuesta naix a Colmenar d’Orella (Madrid), un altre boig apassionat per la fotografia. Li agrada aprofitar tots els moments de llum idònia possibles que la naturalesa li brinda.
En aquests escassos 6 anys practicant fotografia ha bussejat en diverses disciplines com el paisatge, alguna sessió de retrats i una mica d’arquitectura… Encara que la seua última etapa ha estat més centrada en la fotografia nocturna i la pintura de llum en el paisatge o escena, trobant en la nit la tranquil·litat necessària per a poder plasmar en imatges aqueixos mons que habiten en la nostra imaginació i aqueixos colors especials i capritxosos dels cels nocturns. La lluentor de les estreles o el grandiós de contemplar i fotografiar la Via Làctia a la meitat de la més negra foscor.
Sol buscar escenaris en cases antigues, estacions abandonades, vehicles i tot tipus d’abandó. Llocs que gràcies a la fotografia nocturna il·luminada aconsegueixen transportar-nos a un altre temps i fins i tot retornar aqueixos vehicles o llocs a la vida per uns segons i per sempre en una fotografia
Els seus projectes més immediats passen per continuar gaudint de la fotografia i els amics i moments que aquesta li fa gaudir.

 

X