El passat dissabte 21 de maig, el fotògraf JOSEP ESCUIN ens va mostrar el seu treball a través d’un audiovisual titulat “Benvinguts a la societat de l’espectacle”.

Tot seguit procedirem a inaugurar les fotografies a la sala d’exposicions. Una mostra amb fotografies de gran mida on es reflexa, com diu l’autor “el món de la parella, de l’amor i del desamor. 

Per una banda varem veure la col.lecció “Un dels seus darrers balls”  on es plasma el ball amorós de la parella, caricies i moments d’assossegades abraçades, presentat la il·luminació utilitzada, amb una referència pictòrica del clar oscur barroc. I per altra banda ens mostrà la col·lecció anomenada “La finestra” on trobem” amb personatges nus, físicament i emocionalment, els quals es troben en una sòrdida habitació on l’espectador observa els amants en la seua intimitat, en la seua passió i soledat”.

Des d´AFCA volem donar les gràcies al fotògraf Josep Escuin per l´aportació del seu treball, on el públic va poder gaudir d´una exposició plena de grans imatges fotogràfiques.


Jose Emilio 
President d´AFCA

X