Durant els diez 7 i 8 de novembre de 2015, dintre de les activitats programades al FESTiFOTO 2015, ens varem visitar els companys del Colectivo Foto Albacete. Es tractava d’unes jornades de convivencia entre fotògrafs de diferents comunitats autònomes.

Durant el dissabte 7 de novembre es va realitzar una conferencia sobre la fotografía a les agrupacions fotogràfiques impartida per Yolanda Garcia “Minnie” la Presidenta del Colectivo. 
Una fenomenal xarrada sobre el procés i evolució de les diferents agrupacions nascudes des dels inicis de la fotografía fins als nostres dies a l’estat espanyol. Tot seguit, va fer una resum de la propia agrupació mostran-nos els diferents treballs i activitats que han realitzat al llarg d’aquestos anys des de la seua fundació. Un col.lectiu jove que amb més de 200 socis manté l’ànima fotogràfica a la capital manxega.
A continuació, es va inaugurar l’exposició que el Colectivo Foto Albacete havia preparat per mostrar-nos els diferents punts de vista dels seus socis. Un total de 40 fotografies. Aquesta exposició romandrà oberta fins el 27 de novembre al Centre Cultural “Ca Don José” de Canals.

Pel matí del diumenge 8 de novembre es va programar un Ral.li titolat “un instant a Canals” que va transcòrrer pels carrers del poble visitant totes els indrets més significatius a nivell históric, paisatgístic i social.

La nostra Associació va oferir, als més de 30 participants, diferents detalls recordatoris d’aquest esdeveniment.

En definitiva, una molt bona activitat per a crear amistat per la fotografía.


X