DESCARREGA EL MAGAZIM NÚMERO 116 D’AFCA

 

El FESTiFOTO 2024 ens mostra la seua nova edició.

Durant el mes de maig tindrem a Franco Goyenechea que ens mostrarà el seu treball en la preparació i edició de fotografies sobre menjars amb l’exposició Gastronòmica i el seu taller sobre este tipus de fotografia.

El nostre congrés de fotografia nocturna i light painting, que s’ha convertit en un clàssic i referent nacional en esta modalitat, comptarà amb la presència d’un bon grup de fotògrafs i fotògrafes, tant nacional com internacional. El murcià Jose Angel Izquierdo, conegut com a Jaicano; Juan Carlos Leguey; la parella valenciana Toni i Ana que formen el duet Ilumina-2; el mallorquí Vikthor Clarke; l’alemana Kim establerta a Londres; i els nostres col·laboradors de sempre Frodo Alvarez i Iris Cebrian ens faran viure una nova experiència en este món del light painting, mentre que les cases comercials exposaran els seus productes. Esta edició, i de la mà de Vikthor Clarke realitzarem una foto masiva amb la figura del campioníssim mundial de motociclisme i fill predilecte de Canals, el nostre Ricardo Tormo.

El Concurs Festes Majors de l’Alcúdia de Crespins ens donarà oportunitat a desenvolupar la nostra mirada en aquest poble: els seus llocs més emblemàtics, les seues festes, els seus personatges, etc.

Per a enguany, encetem una nova activitat a l’Alcúdia de Crespins aprofitant les festes patronals de Sant Onofre. Tindrem un photocall de retrat al carrer per deixar reflectida la imatge de la societat d’estos temps a la història del poble.

Continueu participant en la Lliga Social que motiva les relacions i l’amistat per la fotografia.

                                                                       Jose Emilio Sancho.

                                                                       President d’AFCA

X