Després de les vacances estiuenques totalment atípiques donada la situació sanitària que ha provocat el covid-19, volem reprendre l’activitat a aquesta nova normalitat imposada per la pandèmia i que hem de ser conscients de prendre totes les mesures de seguretat per anar, a poc a poc, desfent-nos d’aquest virus que ens ha alterat les nostres vides.

Crec que hem de conviure amb aquesta situació i adaptar-nos a ella amb tota la precaució necessària per a continuar donant visibilitat a la nostra cultura fotogràfica, per anar moguen-nos amb el que més n’agrada fer i per tal de distraure’ns. Amb açò intentarem promoure les activitats des del sentit de la responsabilitat de fer les coses adaptades a la normativa vigent, per poder tornar a gaudir-ne d’ells.

Ens hem replantejat un congrés de fotografia nocturna i light painting que no té res a veure al que intentarem fer en el mes de març, i que no es pogué dur a terme. Ara farem que l’activitat programada s’adapte, com ja he dit, a tot el protocol de seguretat. No volem deixar de fer aquesta activitat i per tant, l’hem adaptat.

Tornem a convocar el Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals” i el nostre calendari anual per a 2021.

Conclourà la Lliga Social que, malgrat la nova disposició que hem fet al llarg d’aquests mesos de confinament, ha estat molt participativa i creativa. Esperem que a l’any que ve podem fer més presencial els veredictes. Igualment, la Lliga d’Eixides s’ha vist ajornada i no hem pogut gaudir de l’experiència de visitar pobles, indrets, i conéixer nous companys de fotografia.

Per últim, i donada la situació econòmica que travessen moltes famílies causades per la recessió econòmica deixada per la pandèmia, volem aquest any 2020 no posar a cobrament la quota anual dels socis.

Molt d’ànim i salut.

Jose Emilio Sancho.
President d’AFCA

DESCARRÈGA’T EL MAGAZIM 102 en pdf

X